Welkom bij StroopKing!

Wij zijn Lois en Jermain, de trotse oprichters van StroopKing. Ons stroopwafelavontuur begon in het bruisende hart van Dubai. Misschien heb je ons gezien in het populaire programma 'Ik Vertrek', waar ons verhaal werd gevolgd en uitgezonden op televisie. Deze uitzending leidde tot een overweldigende hoeveelheid vragen uit Nederland: "Kunnen we jullie stroopwafels hier ook kopen?"

In eerste instantie was het antwoord nee. We hadden ons volledig gericht op de markt in Dubai. Maar de aanhoudende vraag uit Nederland zette ons aan het denken. We besloten een testorder naar Nederland te sturen en werden overweldigd door het aantal bestellingen dat binnenkwam – meer dan we hadden durven dromen!

Na een succesvol seizoen in Dubai, is de zomer aangebroken. Dit seizoen valt voor ons buiten het hoogseizoen, wat ons de perfecte gelegenheid biedt om uit te breiden naar Nederland. We zijn enthousiast om deze zomer ons merk StroopKing naar Nederland te brengen.

Wij geloven in de kracht van verse, ambachtelijke stroopwafels. Daarom zullen we persoonlijk aanwezig zijn om alle bestellingen vers te maken en te verzenden. Onze droom is om ook in Nederland iets moois op te bouwen, net zoals we dat in Dubai hebben gedaan.

Dank je wel voor je interesse in StroopKing. We kijken ernaar uit om onze heerlijke stroopwafels met jullie te delen en samen een nieuw hoofdstuk te beginnen!

Met stroperige groet, Lois & Jermain

StroopKing - Van Dubai naar Nederland, met liefde gemaakt.